Átlagos vagyok, és ezzel tűnök ki!

Happy,Relaxed,Young,Woman,Sitting,On,Couch,Using,Cell,Phone,
Shutterstock/Copyright (c) 2022 insta_photos/Shutterstock. No use without permission. - insta_photos
MidGirl TikTok videók átlagos
A MidGirl irány nem tűnik eredetinek, mégis úgy hasít a TikTokon, mintha minimum egy üstökös lenne...

Szögezzük le gyorsan: manapság átlagos lánynak lenni épp olyan kihívás, mint a trendeket szolgai módon követő, másoló nőnek. Azt kérdezed, mi abban a kaland, ha olyan vagy, amilyen? Mondjuk pont átlagos, akár a testalkatod, akár a kilóid számát tekintve. Manapság ezt nem túl klassz dolog reklámozni. Az átlagosság középszerűséget sejtet, így aztán aztán ki az, aki tényleg átlagos akarna lenni? A feltűnésre, a tömegből való kiemelkedésre hajtunk - sokszor mindenáron. S ha innen nézzük, tényleg igazi kihívás MidGirlnek maradni.

Mid,Shot,Of,Excited,And,Positive,Girl,In,Lovely,Casual
Átlagosnak lenni igenis jó!
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2016 ArtFamily/Shutterstock

Ezt a rést fedezték fel egyre többen a TikTokon, és egyre több olyan lány szerzett magának pillanatok alatt népes követőtábort, akik semmi mást nem tesznek, mint magukat hirdetik. Mondjuk nem akármilyen módon. Itt van például Sarah, aki azt mondja, elfogadja, hogy a teste kicsit kerekded, hogy a hurkái kitüremkednek a mellét éppen eltakaró top és a derékig érő farmer között. De ő, mint mondja, így érzi jól magát, a teste ezt követeli tőle. Szóval Sarah MidGirl, az elfogadó lány 105 ezer követővel. 

Van, aki a célkeresztbe kifejezetten azokat az átlagos lányokat teszi, akik ezt csak úgy füllentik. A gyönyörű Millane ironizál, átlagos vagyok mondja, miközben egy kifejezetten szép, modell arcú lányt látunk. Smink nélkül így nézek ki, teszi hozzá, miközben szemüveg nélkül is jól látható arcbőrén az alapozó, a szájfény, a szemhéjfesték és az óriási szempilla. A hajad az egyetlen, ami szép benned, írja a következő kockán - és azzal, ahogy kinéz, tökéletesen cáfolja ezt. Szóval vannak az álMidGirl-ök, akik egyáltalán nem átlagosként próbálnak sok-sok millió lájkot vadászni maguknak. És van Millane, aki pedig pont ebből profitál.

Napestig sorolhatnánk még a példákat, de azért nagy általánosságban elmondható, hogy a MidGirl TikTok videók jelentős része valamilyen testrész elhízását próbálják tárgyiasítani. A lányok nem szégyellik megmutatni bizonyos testi hátrányaikat, amit így átlagosnak is tekinthetünk, és amivel előnyösen is tudnak kinézni.

És mint ilyen átlagos, már ki is tűnnek abból a tömegből, ami egyre nagyobb és nagyobb. S ha ehhez hozzátesszük, hogy az átlagos lányokon múlik az is, hogy a szépek kiemelkedhetnek - a helyzetük egész irigylésre méltó. Ugye? 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.