brit királyi család esküvő Meghan Markle Harry herceg
Ők sem posztoltak, és a királyi család sem emlékezett meg róluk. Harry herceg és Meghan Markle május 19-én ünnepelték hatodik házassági évfordulójukat, de senki sem gratulált nekik.

Harry herceg és Meghan Markle hatodik házassági évfordulója csendben telt el, sem a pár, sem a királyi család nem posztolt az évfordulóról. A Buckingham-palota, a Kensington-palota és a többi családtag is figyelmen kívül hagyta házasságkötésük napját.

Harry herceg és Meghan Markle, esküvő
Harry herceg és Meghan Markle - 2018. május 19-én volt az esküvőjük
Forrás: Getty Images

Sussex hercege és hercegnéje 2018. május 19-én kötötte össze az életét egy nagyszabású ceremónia keretében Windsorban, amelyet egy exkluzív fogadás követett. A ceremóniára a Szent György-kápolnában került sor, a fogadást pedig Károly herceg rendezte a Home Parkban található Frogmore House-ban. A windsori kastélyba eredetileg meghívott 2640 vendégből mindössze 200-an kaptak különleges meghívást az esti fogadásra.

Ha Diana élne, Harry herceg és Meghan Markle nem lenne együtt

Egy királyi kommentátor még március elején egy rádióműsorban felvetette, hogy ha Diana hercegné még élne, akkor Harry és Meghan talán soha nem kötötte volna össze az életét. Dickie Arbiter, aki II. Erzsébet királynő sajtószóvivője volt 1988 és 2000 között, így fogalmazott:

Ha Diana még élne, kétlem, hogy Harry feleségül vette volna Meghant. Diana nagyon vigyázott a fiaira, bárkitől megvédte volna őket, ha úgy érzi, hogy az nem hozzájuk való.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.