III. Károly egykori komornyikja szerint az uralkodó rendkívül frusztált a betegsége miatt

King Charles III Attends Sunday Church
Getty Images -
III. Károly király katalin hercegné brit királyi család rák
Nehéz időszakon megy keresztül a brit királyi család: III. Károly király februárban jelentette be, hogy prosztatarákkal küzd, a napokban pedig maga Katalin hercegné vallotta be, hogy ő maga is rákos.

Mindenki előtt ismeretes, hogy a királyi család példátlanul nehéz időszakon megy keresztül, hiszen Károly királynál és a walesi hercegnénél is rákot diagnosztizáltak. Katalin sokkoló bejelentésére néhány nappal ezelőtt került sor egy kétperces videóban. Elmondta, hogy megelőző kemoterápián vesz részt, miután az orvosok egy januári hasi beavatkozás során rákot találtak nála.

III. Károly király
Forrás: Shutterstock

III. Károly is visszalépet urlakodói feladataitól a betegsége miatt. A király egykori komornyikja szerint a jelenlegi helyzet nagyon frusztrálttá teszi Károlyt, aki munkamániásként egyébként is nagyon nehezen viseli, hogy jócskán vissza kellett vennie a tempóból az elmúlt hónapokban. 

"A monarchia jelenleg 50%-os kapacitással dolgozik”

 – nyilatkozta a The Postnak Grant Harrold, aki hét évig volt Károly király inasa. 

Károly eltökélten szeretné bizonyítani, hogy a jelenlegi viharos időszak ellenére a családjuk és a monarchia is stabil.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.