2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

"Szabadságvágya most teljesült valóban" - Britney Spears lezárta jogi csatáját apjával

Britney Spears
FilmMagic/Sony Pictures - Axelle/Bauer-Griffin
csatározás gondnokság gyámság apa britney spears
Apa és lánya két és fél éves jogi csatározás után végre megegyeztek: íme, a részletek.

Több mint két évvel azután, hogy Britney Spears visszanyerte az irányítást az élete fölött, vagyis megszűnt apja gondnoksága, most végre az ezzel járó jogi csatározással kapcsolatos díjakban is megegyeztek. Mindkét fél ügyvédje megerősítette, hogy apa és lánya megállapodtak a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon, ugyan azt nem közölték, hogy mekkora összegben.

"Bár a gondnokság 2021 novemberében megszűnt, a szabadságvágya most teljesült valóban" - mondta Spears ügyvédje, Mathew S. Rosengar. "Ahogyan ő kívánta, a szabadsága mostantól azt is magában foglalja, hogy nem kell többé bíróságra járnia, vagy belekeverednie az ügyben folyó jogi eljárásokba. Britney Spears nyert, amikor a bíróság felfüggesztette a gondnokságot, és Britney Spears nyert, amikor az alapvető jogai és polgári szabadságjogai helyreálltak." 

Jamie Spears ügyvédje, Alex Weingarten azt mondta, hogy a két fél "egyezségre jutott, amely minden fennálló vitás kérdést megoldott". "Konkrétumokról nem nyilatkozhatok, mivel a megállapodás bizalmas, de Jamie izgatott amiatt, hogy mindez már a múlté. Nagyon szereti a lányát, és minden, amit eddig tett, azért volt, hogy megvédje és támogassa őt" - folytatta Weingarten.

Britney Spears a gyámság megszűnése óta rengetegszer beszélt arról, milyen borzalmakon ment keresztül: "Miután 14 évig nem csinálhattam azt, amit akartam, ez teljesen tönkretett. De nem ez volt a legrosszabb, hanem az, hogy a családom négy hónapra bezárt" - mondta az énekesnő, aki 2022-ben összeházasodott szerelmével, a kapcsolat azonban nem tartott sokáig, egy évvel később bejelentették, hogy elválnak, amely után házasságuk több botrányos részletére is fény derült.

Betört Britney Spears feje: elfajult a vita közte és férje között

Britney Spears házasságáról egyre több és egyre durvább dolog derül ki: sokat és hevesen vitatkoztak férjével, egy alkalommal az énekesnő dulakodás közben a fejét is betörte.

Ez is érdekelhet:


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.