Vilmos herceg megszólalt: elárulta, hogy van a rákkal küzdő Katalin

The Duke  & Duchess Of Cambridge Attend The Global Ministerial Mental Health Summit, Katalin, Vilmos
Getty Images -
Newcastle öngyilkos katalin hercegné öngyilkosság Vilmos herceg
Röviden válaszolt egy rendezvényen elhangzó kérdésre.

Fontos jótékonysági rendezvényen jelent meg Vilmos herceg Newcastle-ben, ahol egy résztvevő meg is szólította. „Nem bánja, ha megkérdezem, hogy vannak a felesége és a gyermekei?” - kérdezték tőle, Vilmos pedig így válaszolt:  „Minden rendben van, köszönöm. Jól haladunk", majd bocsánatot kért Katalin távollétéért, és hozzátette, ő is nagyon szerettett volna vele jönni. 

Vilmos herceg
Vilmos 2024. április 30-án meglátogatta a Newcastle-ben található James' Place új központját. 
Forrás: AFP

James' Place mindeddig több mint 2300 öngyilkos férfit kezelt, a Newcastle-ben lévő központ már több mint 140 embernek segített, mióta januárban megnyitotta kapuit. Az alapítványt 2008-ban Clare Milford Haven és Nick Wentworth-Stanley hozta létre fiuk, James tragikus halála után. A mindössze 21 éves férfi egy kisebb műtét után tíz nappal öngyilkos lett, mivel nem kapott megfelelő mentális támogatást a szorongásaihoz és depressziójához.

Katalin és Vilmos a napokban ünnepelte 13. házassági évfordulóját, ennek apropóján egy új, eddig nem látott képet osztottak meg a közösségi oldalukon. A rajongók azonban furcsának találták a fotót. A herceg az esküvőn az Ír Őrezred tiszteletbeli ezredesének vörös egyenruháját viselte, ám a legfrissebb, esküvőjükről megosztott képen a herceg nem ebben van, ám az is kiderült, miért

A hercegi pár  esküvője 2011. április 29-én pénteken volt, magyar idő szerint 12 órakor kezdődött a londoni westminsteri apátsági templomban. 1 millióan vonultak ki az utcára Londonban, hogy legalább egy pillantást vethessenek Katalinra és Vilmosra, de a nagy eseményt a tévében is rengetegen követték világszerte. 

Katalin állapotáról Vilmos rövid válaszán túl a palota az utóbbi időben nem nyilatkozott, az utolsó hiteles információ az, amit a hercegné maga mondott el videóüzenetben: miszerint rákkal küzd és megkezdte a megelőző kemoterápiát. 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.