Egy esernyő vitte el a show-t a Met-gálán: mindenki azt találgatta, ki rejtőzik alatta

Met-gála 2024 Karol G
TikTok -
videó met-gála 2024 esernyő
Egy esernyő vitte el a show-t a Met-gálán: az embereket lázban tartotta, és azt találgatták, vajon ki rejtőzhet alatta.

A Met-gálán láthattunk csodálatosan felöltözött hírességeket és olyanokat is, akiknek nem sikerült a legelőnyösebb ruhát kiválasztaniuk, ennek ellenére az embereket mégis más tartotta lázban. Amíg a legtöbben a vörös szőnyegen felvonuló sztárokra figyeltek, addig az interneten azt találgatták az emberek, hogy vajon ki lehet az a résztvevő, aki a 2024-es New York-i Met-gálára tartott, tetőtől talpig bézs színű esernyőbe burkolózva.

Met-gála: egy esernyő vitte el a show-t

Több videó is felkerült a TikTok-ra arról, ahogy egy bézs színű esernyőre aggatott lepel alatt tart valaki a Met-gála felé, és persze ez beindította az emberek fantáziáját. Miután Kim Kardashiant láthattuk már az arcát is eltakaró fekete ruhában, semmin nem lepődhetünk meg, de mint kiderült, nem ez a bézs palást volt az illető öltözéke, ezzel csak a ruháját kívánta elrejteni a kíváncsi szemek elől.

@videosofstar an umbrella heading to the 2024 met gala #metgala #fyp ♬ son original - VIDEOSOFSTAR

És bizony arra is fény derült, hogy ki akarta a drámai belépő kedvéért mindenáron titokban tartani ruháját: Karol G. A 33 éves kolumbiai énekesnő - akit az egyik legbefolyásosabb reggaeton és urban pop előadónak tartanak - egy Marc Jacobs által készített átlátszó, kristályokkal díszített ruhában lépett ki a takarás alól. 

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals Karol G
Karol G nem akarta, hogy idő előtt meglássák a ruháját
Forrás: Getty Images

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.