brit királyi család katalin hercegné Sarolta hercegnő születésnap
Vilmos herceg és Katalin hercegné lánya kilenc éves lett. Édesanyja friss fotót mutatott a szülinapos Sarolta hercegnőről.

Reggel óta várta a világ Sarolta hercegnő születésnapi fotóját, amit édesanyja, Katalin hercegné röviddel 12 óra előtt posztolt is a közösségi médiában. Sarolta nagylány lett, semmi kétség sem fér hozzá! A hercegnő kék felsőben, bordó pulóverben és farmerszoknyában támaszkodik egy virágos kerítésnél.

Sarolta hercegő 9 éves lett
Forrás: https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

Sarolta hercegnő fotójával is hagyományt szegett Katalin hercegné

Korábban az volt a bevett szokás, hogy Vilmosék már egy nappal gyerekeik születésnapja előtt, embargó alatt kiadják a fotókat a sajtónak. Múlt héten azonban, amikor Lajos hatéves lett, csak a kisfiú  születésének napján tették közzé az új képet a közösségi médiában. Így tettek most is Sarolta születésnapján, ez pedig azt jelenti, hogy valószínűleg nem akarnak visszatérni a korábbi eljáráshoz.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.