Ryan Gosling túlzásba vitte a feltöltést? A szakértő szerint nem érintetlen az arca

Ryan Gosling
Getty Images - Dave Benett
plasztika Ryan Gosling feltöltés arc
Úgy tűnik, a kanadai színész is beállt a hollywoodi hírességek azon sorába, akik vissza akarják forgatni az idő kerekét. Ryan Gosling sem veti meg a szépészeti beavatkozásokat.

Ryan Goslingot a rajongók azzal vádolják, hogy ő is előszeretettel vesz igénybe szépészeti beavatkozásokat. A bennfentesek szerint a színész barátai attól tartanak, hogy tönkreteszi az arcát azzal, hogy csatlakozik a hollywoodi plasztikaőrülethez. "Sokan azt suttogják a környezetében, hogy túlzásba vitte a botoxot és a töltőanyagokat" - mondta egy bennfentes.

Ryan Gosling arca feltűnően megváltozott
Ryan Gosling arca feltűnően megváltozott 
Forrás: Getty Images

Ryan Gosling arcának változása nem kerülte el a rajongók figyelmét

A 43 éves színészre azután csaptak le a rajongók, miután feltűnően felpuffadt arccal és extra feszes bőrrel jelent meg új filmjének népszerűsítésekor. "Ryan Gosling, kérlek hagyd abba a feltöltéseket" - írta egy rajongó, míg más azzal viccelődött, hogy be fog osonni a színész otthonába, és az éj leple alatt feloldja a színész arcába fecskendezett anyagokat. 

Egy bennfentes szerint Ryan a felesége, Eva Mendes példáját követi, aki korábban már eldicsekedett azzal, hogy szereti a szépészeti beavatkozásokat. 

"Kétségtelen, hogy a felesége érdeklődése átragadt rá, ráadásul ez Hollywood, mindenki ezt csinálja" 

- árulta el egy bennfentes. Azt, hogy mind Eva, mind Ryan szívesen vetik alá magukat szépészeti beavatkozásoknak, egy plasztikai sebész is megerősítette. "Úgy tűnik, hogy jelentősen teltebb az arca, ami a töltőanyagoknak, zsírnak vagy implantátumnak köszönhető" - mondja Dr. Otto Placik. "A szeme külső sarkának furcsa megjelenése mosolygás közben szintén a szarkalábak területére juttatott botoxra utal."

Ryan Gosling vitán felül napjaink egyik legnagyobb férfiikonja, aki folyamatosan a reflektorfényben áll – új filmjében mégis olyasvalakit játszik, akinek a reflektorfényben állók helyett kell melóznia. Az általa alakított kaszkadőr kénytelen mégis hőssé válni, de nem a kamerák előtt, hanem a való életben...


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.