Ez a férfi csempész vidámságot Sarolta, György és Lajos életébe: átvette Harry szerepét

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg 2022
WireImage - Karwai Tang
királyi család Mike Tindall Lajos herceg Sarolta hercegnő György herceg
A királyi családban az elmúlt hónapok igen megterhelőek voltak nemcsak a felnőttek, de a gyerekek számára is. A nehéz időkben még nagyobb kincset érnek azok az emberek, akik vidámságot tudnak csempészni a hétköznapokba, szerencsére Sarolta, Lajos és György mellett van ilyen ember.

Nem volt könnyű az elmúlt hónapokban a királyi család tagjainak, Katalin és Károly rákdiagnózisa mindenre rányomta a bélyegét. Természetesen ez a gyerekek számára sem volt egyszerű, de szerencsére sokan vannak mellettük, akikre számíthatnak. Vannak olyan létfontosságú fogaskerekek a királyi gépezetben, akik mindig a rendelkezésre állnak.

Zara Tindall Attends Cheltenham Races
Mike és Zara Tindall
Forrás: Getty Images

Ilyen például Mike Tindall, az egykori rögbis, aki 2011-ben csatlakozott a királyi családhoz, miután feleségül vette Anna herecgnő lányát, Zarát.  Mike és Zara mindketten fontos tagjai a családnak, különösen az elmúlt hónapokban jött nagyon jól a segítségük. Humort, lelkesedést és pozitivitást csempésznek a mindennapokba, ami mostanában létszükséglet a királyi családban, főleg Györgynek, Lajosnak és Saroltának. Nagy felüdülés és segítség a gyerekeknek az, hogy Mike rendkívül játékos. 

"Segít, hogy mindannyiuknak nagyjából egyidős gyerekeik vannak, hogy együtt bolondozhatnak, és egyfajta normalitást visznek ebbe a mindenki számára stresszes helyzetbe" - mondta egy forrás, aki arra is utalt, a férfi most azt a szerepet tölti be a gyerekek életében, amit Harrynek kellene. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.