Hospice nővér árulja el: innen lehet tudni, hogy egy nagybeteg hamarosan meghal

Nurse,Hugs,Elderly,Woman,Sitting,On,Bed,In,Hospice,For
Shutterstock -
túlvilág halál hospice haldoklás
Rengeteg spekuláció lát napvilágot arról, mit érzünk, mit látunk, mielőtt meghalunk. Egy haldoklókkal dolgozó nővér közzé tette a megfigyeléseit.

Julie McFadden hospice nővér, aki rengeteg páciens utolsó perceinek volt tanúja egy podcastban mondta el, hogy a betegeinek túlnyomó része azt állítja, hogy olyan emberek látogatják meg őket álmukban, akik már nem élnek. Julie azt tapasztalta, hogy a beteg innen számítva körülbelül egy hónapon belül meghal. 

kéz, hospice
Julie McFadden hospice nővér sok betege kezét fogta az utolsó napjaikban.
Forrás: Shutterstock

Általában családtagok jönnek el hozzájuk, de mindig olyanok, akikkel jóban voltak, akikkel szeretetteljes volt a viszonyuk. Arról beszélnek, hogy elhunyt szeretteik póbálnak lelket önteni beléjük:  "Hamarosan eljövök érted, nem kell aggódnod semmi miatt" - mondják. A haldoklók az utolsó heteikben gyakran látják a szüleiket, a nagyszüleiket, a barátaikat, az unokatestvéreiket, sőt, még a háziállataikat is

 -nyilatkozta. 

Julie elmondta, hogy képzett egészségügyi szakdolgozóként biztosan állítja, ezek a betegek mentálisan teljesen épek, és amikről beszámolnak, azok nem hallucinációk.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.