Online válik felesége Molnár Gusztávtól: Vivien az élete végéig hordozza majd a lelki sebeket

Forrás: RTL -
Molnár Gusztáv válás Fazekas Vivien online válás Skype
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy éve tart már Molnár Gusztáv kálváriája. Az egykoron népszerű sorozatszínész karrierje azután tört derékba, hogy korábbi kedvese és gyermekének anyja nyíltan bántalmazással vádolta Gusztávot.

Az események ezt követően hihetetlenül gyorsan történtek: Molnár Gusztáv elveszítette munkáit, színházi és sorozatszerepeit, majd megromlott a kapcsolata második feleségével is. A színész és Fazekas Vivien próbálták megmenteni a házasságukat, de Gusztáv alkoholproblémái, mentális betegsége, az őt ért támadások és a vetélés együtt már túl sok lehetett a fiatal nőnek.

Vivien végül tavaly augusztusban bejelentette, hogy elválik Molnár Gusztávtól és a bíróság már a nyár előtt meghozhatja az ítéletet. A helyzet azonban bonyolult, mivel a színész jelenleg a komlói elvonón tartózkodik, ahol alkoholbetegségét kezelik. A váláshoz viszont nincs szükség a személyes, helyszíni jelenlétre, elég ha a felek online bekapcsolódnak. Így tesz majd Gusztáv is a Blikk információi szerint.

Molnár Gusztáv ás Fazekas Vivien egykor egymás oldalán szerepeltek a tévében Forrás: RTL

"Ha minden jól megy, még a nyár előtt megtörténik a válóperes tárgyalás online, azaz Skype-on és elválaszthatnak minket. Persze az intézmény bármikor dönthet úgy, hogy Guszti nincs olyan állapotban, hogy a tárgyalást lefolytassuk, noha remélem, ez nem így lesz" – mesélte a lapnak Vivien, aki kisfiával együtt rengeteg lelki sebet szerzett a házasság során és ezeket az életük végéig viselik majd.

"Akkor tudatosult bennem, hogy nincs tovább, amikor tavaly májusban még adtunk magunknak egy utolsó esélyt és elmentünk három napra egy wellness-szállodába. Rengeteget beszéltünk arról, hogyan kezdhetnénk tiszta lappal, majd a hazatérés után nem telt el 24 óra és minden kezdődött elölről. Akkor már tudtam, Guszti választott és nem engem, valamint a kapcsolatunkat" – tette hozzá Vivien, akire rátalált a boldogság, és nemrég megmutatta új párját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.