70 millióan látták a szerencsétlenül járt fiatal lány TikTok-videóját: ásított és úgy maradt

Jenna Sinatra
Jenna Sinatra/Instagram -
viral állkapocs TikTok TikTok-trend ásítás
Videósorozatban dokumentálta kálváriáját Jenna Sinatra. A TikTokon hatalmasat mentek a felvételek.

New Jersey-i Jenna Sinatra akkorát ásított, hogy utána nem tudta becsukni a száját és orvoshoz kellett fordulnia. Az influencer miközben orvost keresett, videóra vette a kálváriáját, és azt meg is osztotta a TikTokon és az Instagramon

Jenna Sinatra
70 millióan látták Jenna Sinatra TikTok videóit
Forrás: Instagram/Jenna Sinatra

A lány videója hatalmasat megy a közösségi oldalon, vannak, akik sajnálják, de sokan nevetnek is rajta. Többen a lélekjelenlétét dicsérik, mondván, ők maguk biztosan bepánikoltak volna, de ha nem, nevetgélni akkor sem lett volna kedvük és nem is videóztak volna a nagy ijedtség közepette. 

@jennasinatra

only something like this would happen to me😂

♬ som original - Nostalgic Gaming Music

Jenna, amikor percek alatt sem jött helyre, kocsiba ült és előbb a szüleitől kért segítséget... 

@jennasinatra

This is what I get for messing with my parents all the time😂

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

...már egy órája nem tudta becsukni a száját, amikor beért az egészségügyi intézménybe, a videóján pedig jól látható, hogy kiakadt állkapcsa miatt beszélni se nagyon tud, és a nyálát is törölget, sőt a felvételen azt is megemlíti, hogy fájdalmai vannak. 

Jenna állkapcsáról röntgenfelvétel készült, az orvos pedig izomlazítót adott neki. Jenna később elmondta, hogy miután megvizsgálták, a helyére tették az állkapcsát, majd kötéssel rögzítették, amit pár napig viselnie kellett. 

Úgy tudni, az egyik orvos nagyon ritka jelenségként jellemezte az esetet. Dr. Anthony Youn plasztikai sebész pedig azt mondta Jenna esetével kapcsolatban, a problémát az okozta, hogy elmozdultak az ízületek, amelyek összekötik Jenna az állkapcsát a koponyájával, a szaknyelv ezt temporomandibuláris ízületi rendellenességnek nevezik. A lányt figyelmeztették arra, hogy ez máskor is megtörténhet vele.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.